Spa modellen

Bij Bubblelicious hebben wij hiervoor de ideale oplossing ontwikkeld! In plaats van moe en uitgeblust op de bank ineen te zijgen kunt u zich binnen in uw huis, of buiten in uw tuin (ook ’s winters) onderdompelen in het warme en wervelende bubbel water van onze Caldera spa’s. U kunt zich heerlijk relaxen in warm water terwijl de bubbels uw lichaam masseren… alle spanningen smelten weg.

Bekijk de caldera modellen

  Informatie aanvragen?

  [recaptcha id:captcha-contact]

  De specialist in spa’s

  Wilt u graag een heerlijke spa kopen? Breng dan een bezoekje aan Bubblelicious in Arnhem. Wij maken de lekkerste spa’s. Voor iedereen hebben wij het juiste product. Heeft u uw zinnen gezet op een ontspannende sauna? Of heeft u meer behoefte aan een verkwikkende hottub? Laat ons uw wensen voor uw eigen spa weten. Deze vertalen wij graag voor u in de realisatie van een heerlijke sauna of jacuzzi. Wij zorgen er met alle plezier voor dat u uzelf voortaan kunt onderdompelen in pure weldaad. Onze producten bieden zowel uw lichaam als geest precies die ontspanning die het nodig heeft. Benieuwd naar wat u zoal bij ons kunt kopen? Ontdek ons ruime aanbod in spa’s!

  Belangrijke informatie over onze spa’s

  Omdat onze levens steeds drukker lijken te worden, is voldoende ontspanning zeer belangrijk. We willen immers voorkomen dat we de balans kwijtraken. Denk aan drukte op het werk, het actieve gezinsleven en uw relaties met anderen. Ontspanning voorkomt stress en overbelasting. De oplossing hiervoor is een bezoekje brengen aan uw eigen sauna, hottub of jacuzzi. Welke spa wilt u kopen? Wij helpen u graag aan precies dat product dat u optimaal van nieuwe energie voorziet. Pure weldaad, dat is waar wij voor gaan. Wilt u graag het warme water uw lichaam laten masseren? Wilt u ongedwongen kunnen genieten van een eigen spa, zonder ongenodigden? Kom bij ons langs!

  Als u een spa bij ons besluit te kopen

  Als u bij ons een spa aanschaft, dan weet u zeker dat deze vervaardigd is in het land waar de homa-spa’s zijn ontstaan: Amerika. Wij halen onze jacuzzi’s en hottubs bij Watkins Manufacturing. Dit bedrijf staat bekend als de wereldmarktleider op het gebied van spa’s. Wat al helemaal in uw voordeel is, is dat u bij ons jacuzzi’s kunt kopen van de Caldera lijn. Dit is de meest elegante lijn uit het complete assortiment van Watkins Manufacturing. Bent u al bekend met dit bedrijf? Dan weet u al dat u bij ons een jacuzzi van topkwaliteit kunt kopen. Wenst u juist nog wat meer informatie over de voordelen van dit merk? Of wilt u meer weten over wat u zoal bij ons kunt kopen op het gebied van wellness? Lees snel verder of kom direct bij ons langs.

  Welke spa wilt u kopen?

  Wij wijzen u al graag op enkele interessante varianten uit ons assortiment. Bij ons kunt u terecht voor onder andere een:

  Kom bij ons langs om te ontdekken wat deze jacuzzi’s zo bijzonder maakt. Wij adviseren en inspireren u graag.

  Vind bij ons uw gewenste spa’s

  Wilt u een kwalitatieve en aantrekkelijke spa kopen? Bekijk het ruime aanbod aan spa’s in onze showroom in Arnhem. Heeft u vragen over de eigenschappen, de prijzen of het kopen van een spa? Bel naar 026-4428688 of stuur een mail naar info@bubblelicious.nl. Wij tonen u graag een kijkje tussen al onze spa’s.