Sauna op maat

Overzicht

    Bubblelicious biedt een breed assortiment aan sauna’s op maat.  U kunt bij ons terecht voor traditionele sauna’s, infrarood sauna’s of een combinatie hiervan. Sinds kort kunt u ook bij ons terecht voor buitensauna’s en tonsauna’s

     

    Elke ruimte is weer anders, en daarom is een sauna op maat maken vaak de beste oplossing. U heeft de keuze uit de beste houtsoorten en u kunt de afmetingen zelf bepalen. Ook de plaatsing van de banken in de sauna en de hoeveelheid is uw eigen keuze. Dit maakt het hele proces persoonlijk en ook heel leuk. U krijgt namelijk een sauna die volledig voldoet aan uw wensen en eisen, waardoor u nog meer geniet van een saunasessie.

     

    Naast de traditionele (Finse) sauna neemt de vraag naar infrarood sauna’s de laatste jaren sterk toe. De werking van de infrarood sauna wordt als minder benauwend ervaren en de directe overbrenging van de warmte zorgt voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten en een versnelde afvoer van afvalstoffen. Deze gezondheidsaspecten liggen aan de basis van de populariteit van dit type sauna.