Informatie aanvragen?

   Uw specialist in sauna’s

   Zou u graag een kwalitatieve sauna willen kopen? Breng dan een bezoekje aan Bubblelicious in Arnhem. Wij hebben voor u de mooiste sauna’s. Zo kunt u bij ons terecht voor een heerlijke sauna voor binnen in uw huis. Maar ook als u juist een buitensauna wenst, bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u optimaal verwennen in uw eigen stukje wellness. U geniet voortaan van pure weldaad voor lichaam en geest. Wilt u meer weten over het kopen van sauna’s? Kom bij ons langs en laat u informeren over de sauna die u kopen wilt bij ons.

   sauna onderhoud

   Wist u dit al over sauna’s?

   In de altijd drukker wordende tijd, is het zeer belangrijk voldoende te kunnen ontspannen. U wilt namelijk geen last krijgen van stress of overspannen gevoelens. Een eigen sauna biedt u daar de perfecte oplossing voor. Als u besluit zo’n product te kopen, beschikt u straks over een gezellige ruimte met weldadige warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat u optimaal kunt ontspannen. Zeker de afwisseling van de hete sauna en een douche of bad met koud water is een verfrissende sensatie voor uw lichaam en geest. Daarnaast wordt uw lichaam gezuiverd van afvalstoffen en wordt het afweersysteem verbeterd. Tot slot worden worden onder andere stofwisseling en huidvernieuwing gestimuleerd. Kortom, besluit ook zo’n gezond en lekker stukje welness te kopen! Maak uw leven luxer, relaxter en zorgelozer door uzelf zo’n privé stukje wellness te gunnen.

   Koop bij ons een maatwerk sauna

   Wenst u via Bubblelicious een sauna aan te schaffen? Dan weet u zeker straks over een maatwerk product van topkwaliteit te beschikken. Eerst vragen wij u uitvoerig naar uw wensen. Vertel ons wat uw wensen zijn qua maatvoering, kleur, zitplaatsen, stookmogelijkheden en accessoires. Wij wijzen u op al onze mogelijkheden. Ook brengen we graag onze nieuwe producten onder de aandacht, zoals de bubbelsauna en de vernieuwde hottub. Zo kunt u eenvoudig en overzichtelijk kiezen wat het beste bij u past. Al onze sauna’s worden in onze werkplaats voor u gebouwd. Hiervoor gebruiken wij onder andere hout uit Estland van perfecte kwaliteit. Kom direct bij ons langs en ontdek al uw mogelijkheden!

   Welke sauna wilt u kopen?

   Benieuwd naar de mogelijkheden met onze sauna’s? Wilt u ontdekken waarin onze buitensauna verschilt met de variant voor binnen? Hierbij een greep uit onze opties:

   • Kruiden aromatherapie
   • Eén of meerdere ramen
   • Ingebouwde luidsprekers
   • Romantische sterrenhemel
   • Combinatie met kortegolf infrarood
   • Ronde ‘hoeken’ of rondgezette wanden
   • Lichttherapie op basis van LED verlichting

   Kom snel langs als u ook een sauna wilt kopen.

   Vind bij ons uw ideale sauna’s

   Heeft u interesse in een sauna voor binnen of een buitensauna? Kom in contact met dé specialist in sauna’s in Arnhem. Heeft u vragen over onze producten of over het kopen ervan? Bel naar 026-4428688 of mail naar info@bubblelicious.nl. Wij voorzien u graag van de juiste en actuele informatie. Ook bieden wij u desgewenst vrijblijvend advies en inspiratie. Bij ons kunt u de allermooiste sauna’s kopen.

   Vraag meer informatie aan

   Sluiten

   Vraag een gratis brochure aan

   Sluiten