Bubblelicious Arnhem Gelderland Nederland

Een nieuw huis, een veeleisende baan, een groeiend gezin… Velen leiden tegenwoordig een stressvol bestaan en willen zich s’avonds of in het weekend heerlijk kunnen ontspannen. Vooral thuis, want men heeft dan vaak de moed en de energie niet meer om nog de deur uit te gaan.

Neem contact op

Lees alles over ons

Pak uw verdiende rust

Bij Bubblelicious hebben wij de ideale oplossing ontwikkeld! In plaats van moe en uitgeblust op de bank ineen te zijgen kunt u zich binnen in uw huis, of buiten in uw tuin (ook ’s winters) onderdompelen in het warme en wervelende bubbel water van onze Caldera spa’s.

U kunt zich heerlijk relaxen in warm water terwijl de bubbels uw lichaam masseren… alle spanningen smelten weg.

Het is een weldaad voor uw lichaam en uw geest, een gevoel dat u moet ervaren en dat u steeds weer oplaadt en nieuwe energie geeft voor uw dagelijkse bezigheden. Terwijl u de stress van de dag kwijtraakt, kunt U zich volledig ontspannen en uw plezier combineren met de luxe en prestatie van uw bubbelbad. Laat u verrassen door de wetenschap van hydrotherapie van onze Dimensions One spa’s of hun unieke aquafitness systeem en promoveer uzelf naar een hoger fitness niveau. Of het nu voor genezing, ontspanning, familieplezier of het creëren van ongecompliceerde intimiteit en romantiek is: wij helpen u herinneringen te bouwen in een jacuzzi. De kleur blauw van onze spa’s is een rustgevende factor in een stressvol bestaan.

Producten
Onze Sauna installaties

Exclusief genieten in uw eigen sauna.

De weldadige warmte van uw sauna zorgt ervoor dat u optimaal kunt ontspannen. Afwisseling van de hete sauna en koud water is een verfrissende sensatie voor lichaam en geest. Het gebruik van de sauna heeft een positief effect op de gezondheid. Het lichaam wordt gezuiverd van afvalstoffen en het afweersysteem wordt verbeterd. Ook worden bijvoorbeeld stofwisseling en huidvernieuwing gestimuleerd.

Neem contact op
Onze Boretti producten

Boretti outdoor kitchens

Boretti is als leverancier van professionele keukenapparatuur een bekende naam in Nederland en daarbuiten. Veel consumenten hebben de afgelopen jaren kennisgemaakt met onze fornuizen en weten waar Boretti voor staat: degelijkheid, een prachtig design en uitmuntende kwaliteit. Met de Boretti Outdoor Kitchens kunt u vanaf nu ook buiten op een Boretti koken, lekker op uw terras of balkon. Boretti Outdoor Kitchens hebben, zoals u van ons gewend bent, een geheel eigen design en natuurlijk twee jaar fabrieksgarantie.

Een Boretti Outdoor Kitchen is feitelijk een gasgrill of gasbarbecue. U kunt hiermee op elk moment en zonder lange voorbereidingen gemakkelijk buiten koken, bakken of grillen. Met één druk op de knop ontsteekt u de Outdoor Kitchen en is hij klaar voor gebruik. Geen hinderlijke rook meer bij het aansteken! Omdat er geen briketten of houtskool gebruikt worden, zult u tevens aanzienlijk minder verbruikskosten hebben in vergelijking met een traditionele barbecue. Door de gasbrander(s) is de vlam erg goed te regelen en (bijna) elke Outdoor Kitchen heeft een thermometer in de kap om voor perfecte controle tijdens het grillen te zorgen.

Producten
Wat doen we nog meer?

Overige diensten

 • onderhoud Onderhoud

  Een spa heeft relatief weinig onderhoud nodig. Het belangrijkste van het onderhoud is om met regelmaat het filter van uw spa te reinigen. Voor het reinigen van het filter zijn speciale producten verkrijgbaar welke hoofdzakelijk als doel hebben om het filter te ontvetten.

 • aqua-project AQUAPERFECT®

  AquaPerfect® is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling. Speciaal voor de Hot-tub, Spa en Zwemspa is juist de All-In-One formule van AquaPerfect® de ideale oplossing. Het badwater wordt op een eenvoudige en efficiënte wijze helder en schoon gehouden en doet dat 100% chloorvrij.

 • ideeen INSTALLATIE IDEEËN

  Onze sauna’s helpen u de dagelijkse sleur te ontvluchten, waardoor u zich heerlijk kunt ontspannen en achteraf weer boordevol energie zit. Wij bieden u voor iedere situatie een pasklare oplossing of een variant die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen, waartoe ook de mogelijkheden infrarood en kleurentherapie behoren.

AquaPerfect® is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling.

Onze showroom

Wij nodigen u graag uit voor een bezoekje aan onze 300 m² tellende showroom. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Adres
Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  [recaptcha id:about-us-newsletter]