Jee-O

Het creatieve brein achter JEE-O, concept- en productdesigner Lammert Moerman heeft maar één wens voor ogen, het wereldkundig maken van het JEE-O DNA. Levensgenieters het ultieme JEE-O gevoel laten ervaren, laten kennismaken met de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen.

Lees meer

  Informatie aanvragen?

  [recaptcha id:captcha-contact]

  Koop bij ons uw gewenste buitendouche

  Heeft u interesse in een JEE-O buitendouche? Kom dan naar Arnhem en breng een bezoekje aan Bubblelicious. Wij verkopen diverse buitendouches van het bewezen merk JEE-O. Bent u al bekend met dit bedrijf? Dan weet u al dat u bij ons producten van de allerhoogste kwaliteit kunt kopen. Heeft u al een specifieke buitendouche van dit merk in gedachten? Of wilt u zich vrijblijvend laten inspireren en adviseren in onze ruime showroom? Naast de producten van dit merk, vindt u bij ons ook de mooiste sauna’s en de lekkerste jacuzzi’s. Kortom, wij hebben alles voor uw wensen aangaande wellness. Kom direct bij ons langs als u behoefte heeft aan een JEE-O buitendouche!

  JEE-O buitendouche

  Waarom een buitendouche kopen zo verstandig is

  Voldoende ontspanning is enorm belangrijk. Zo voorkomt u spanning, stress en een disbalans in uw werk en privéleven. Het beschikken over een eigen privé buitendouche, draagt hier enorm aan bij. De douches die wij verkopen komen van het merk JEE-O. Deze douches zijn verfrissend en ambitieus, stoer en krachtig, exclusief en extravert. Alle producten zijn robuust van ontwerp en altijd onderscheidend in eenvoud. Daarnaast beschikken ze over een look die voor zichzelf spreekt. JEE-O vertegenwoordigt een persoonlijke, bewuste keuze binnen de moderne interpretatie van vrije tijd. Dus heeft u behoefte aan puur esthetisch genot? Wilt u optimaal genieten van het leven? Wenst u een enorme indruk te maken op uw buren, familie en vrienden? Kies dan voor een douche van JEE-O.

  Het idee achter JEE-O

  Achter dit bewezen en onderscheidende merk staat concept- en productontwerper Lammert Moerman. Hij heeft maar één wens in gedachten: de wereld in staat stellen het DNA van zijn bedrijf volledig te voelen. Hij wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het ultieme gevoel van ontspanning, weldaad en luxe. Zijn buitendouches maken dit mogelijk. Deze producten creëren rust, kalmte en ruimte voor lichaam en geest. En dat altijd binnen een sfeer van functionele luxe. Zo zijn de producten van dit merk simpel te bedienen, economisch in gebruik en zeer stijlvol vormgegeven. Benieuwd wat hiermee bedoeld wordt? Breng een bezoekje aan onze ruime showroom.

  Ons aanbod in buitendouches

  Van dit prachtige merk bieden wij buitendouches aan uit 3 verschillende lijnen. We hebben het over:

  • Izi go
  • Fatline
  • Original

  Elke lijn heeft zijn eigen charmes, eigenschappen en voordelen. Vanwege dit ruime aanbod, hebben wij voor werkelijk iedereen een passend product. Welke lijn uw voorkeur ook heeft, u bent verzekerd van een product van topkwaliteit en een zeer aantrekkelijk design. Kom bij ons langs om te ontdekken welke douches uw voorkeur hebben. Wij vertellen u graag meer over de eigenschappen en de vele voordelen van deze mooie producten.

  Koop bij ons uw gewenste JEE-O buitendouche

  Wilt u een kwalitatieve en aantrekkelijke buitendouche aanschaffen? Kom dan naar Arnhem en breng een bezoekje aan onze ruime showroom. Wenst u eerst wat meer informatie over onze producten, werkwijze of prijzen? Bel naar 026-4428688 of stuur een e-mail naar info@bubblelicious.nl. Wij helpen u graag aan uw favoriete JEE-O buitendouche!