Jacuzzi Accessoires

Alles voor uw jacuzzi of sauna

Bent u op zoek naar sauna of jacuzzi accessoires en onderdelen? Kom dan langs bij Bubblelicious in Arnhem. Bij ons vindt u allerhande producten. Van AquaPerfect® reinigingsmiddel tot chloortabletten. Al deze producten zorgen ervoor dat u zo ontspannen en zorgeloos kunt genieten van uw spa. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht als u interesse heeft in een (nieuwe) sauna, jacuzzi, hottub of buitenkeuken. Kortom, wij zijn uw complete specialist op het gebied van weldaad voor lichaam en geest. Benieuwd naar welke accessoires en onderdelen u bij ons kunt kopen? Kom langs en neem een kijkje tussen onze sauna en jacuzzi accessoires!

Wist u dit al van onze chloortabletten?

Naast dat u bij ons de oude vertrouwde chloortabletten kunt kopen, hebben wij ook iets nieuws voor uw jacuzzi. Zorg voortaan uiterst eenvoudig voor perfect gereinigd water in uw jacuzzi met AquaPerfect®. Deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling bevat een ingenieuze All-In-One formule. Het badwater wordt op een eenvoudige en efficiënte wijze helder en schoon gehouden. Dit gebeurt bovendien 100% chloorvrij. Door middel van een grondige reiniging, zijn ongewenste bacteriën binnen enkele dagen geheel verdwenen uit uw spa. Ook andere viezigheid zoals huidschilfers en resten van badolie of -zout worden met dit middel eenvoudig uit uw water gefilterd. Dit Nederlandse product is tot slot biologisch afbreekbaar en zeer economisch in gebruik. Tot slot is het medisch getest door het VU medisch centrum in Amsterdam. Bent u inmiddels al overtuigd?

Ontmoet uw specialist in spa’s en het onderhoud ervan

Naast dat u bij ons uw ideale jacuzzi of sauna kunt kopen, zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden van deze wellnessproducten. Ook hierin bieden wij u de juiste producten. U vindt bij ons de juiste onderdelen en accessoires om zo lang mogelijk en ongestoord te kunnen genieten van optimale weldaad. Zo weten wij waarmee u onder andere de PH-waarde, de calciumhardheid en alkaliteit van het water in uw jacuzzi optimaal houdt. Daarnaast beschikken wij over de juiste onderdelen waarmee u uw sauna van binnen en buiten schoon, hygiënisch en aantrekkelijk houdt. Tot slot vindt u bij ons de juiste accessoires om de gehele ervaring zelf nog specialer te maken. Lees snel verder om hier meer over te ontdekken!

Een greep uit onze accessoires

Naast praktische onderdelen, zoals chloortabletten, vindt u bij ons ook accessoires die gericht zijn op een optimale beleving. Denk aan de volgende producten:

  • Kruiden voor aromatherapie
  • Ramen voor een plezierig uitzicht
  • Lichttherapie op basis van LED verlichting
  • Luidsprekers voor muzikale ondersteuning
  • Romantische sterrenhemel om onder te genieten

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw wellnessbeleving precies zo wordt als u wenst. Waar heeft u behoefte aan?

Haal bij ons uw jacuzzi accessoires

Bent u op zoek naar een leverancier in nuttige en plezierige producten voor sauna’s en hottubs? Breng een bezoekje aan onze ruime showroom in Arnhem. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via 026-4428688 of info@bubblelicious.nl. Wij helpen u graag aan uw gewenste sauna of jacuzzi accessoires.

jacuzzi accessoires