Boretti

Boretti is als leverancier van professionele keukenapparatuur een bekende naam in Nederland en daarbuiten. Veel consumenten hebben de afgelopen jaren kennisgemaakt met onze fornuizen en weten waar Boretti voor staat: degelijkheid, een prachtig design en uitmuntende kwaliteit.

Lees meer

  Informatie aanvragen?

  [recaptcha id:captcha-contact]

  Vind bij ons die ideale buitenkeuken

  Bent u op zoek naar imposante doch praktische buitenkeukens? Breng een bezoekje aan Arnhem en kom langs bij Bubblelicious. Bij ons kunt u precies die outdoor keuken kopen waar u naar op zoek bent. Ons aanbod komt van het bewezen merk Boretti. Kom bij ons langs en geniet voortaan van een product van topkwaliteit waarmee u kunt koken, grillen en bakken. Bent u al bekend met Boretti? Heeft u al een specifieke buitenkeuken in uw hoofd? Of wilt u vrijblijvend geïnspireerd en geadviseerd worden over onze buitenkeukens? Alles is mogelijk. Breng een bezoekje aan Arnhem en laat u desgewenst adviseren en inspireren. Bij ons kunt u precies die buitenkeuken kopen die aan al uw wensen voldoet.

  Ontdek het grote voordeel van buitenkeukens

  Een Boretti buitenkeuken is feitelijk een gasgrill of gasbarbecue. U kunt hiermee uiterst eenvoudig buiten koken, bakken of grillen. Dit kan op elk moment en zonder lange voorbereidingen. Lekker in de zomer gezellig met vrienden barbecueën in de tuin? Late avonden in de herfst buiten doorbrengen, samen met uw familie? Of romantisch in de winter van een goed stuk vlees genieten met uw partner in de tuin? Alles is mogelijk. De buitenkeukens van Boretti zijn met één druk op de knop te ontsteken. Het is dus een kwestie van kopen, ontsteken en het bakken kan beginnen! U heeft met deze buitenkeukens geen last van hinderlijke rook. Er worden namelijk geen briketten of houtskool gebruikt. Dit scheelt u tevens enorm in de verbruikskosten. Elke buitenkeuken die u bij ons kunt kopen, is volledig veilig. De vlam is door de gasbrander(s) erg goed te regelen. Bovendien is elke Outdoor Kitchen voorzien van een thermometer in de kap. Veilig én ideaal om perfect mee te grillen.

  Waarom een boretti kopen?

  Boretti is als leverancier van professionele buitenkeukens een bekende naam in Nederland en daarbuiten. Het is dan ook niet zo gek dat de Outdoor Kitchens van dit bedrijf zeer populair zijn. Volg ook de vele consumenten die de afgelopen jaren kennis hebben gemaakt met deze producten van topkwaliteit. Zij weten inmiddels al waar Boretti voor staat: degelijkheid, een prachtig design en uitmuntende kwaliteit. Wilt u ook eenvoudig, ontspannen, veilig en wanneer u maar wilt buiten kunnen koken, grillen of bakken? Op uw terras, in uw tuin of op uw balkon? Besluit dan een Boretti buitenkeuken te kopen. Met dit product tovert u uzelf in no time om tot een ware topkok als het om buiten koken gaat. U geniet bovendien van maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie. Bent u al overtuigd?

  Ons aanbod in buitenkeukens

  Bij ons vindt u onder andere de volgende Boretti’s:

  • Ibrido
  • Barilo
  • Luciano
  • Da Vinci
  • Piccolino
  • Maggiore

  Welke buitenkeuken wilt u kopen?

  Koop bij ons uw gewenste buitenkeuken

  Benieuwd naar ons aanbod in buitenkeukens? Kom snel langs en ontdek wat u zoal bij ons kunt kopen. Wilt u ons eerst nog wat vragen stellen, alvorens u een buitenkeuken gaat kopen? Bel naar 026-4428688 of stuur een e-mail naar info@bubblelicious.nl. Wij tonen u graag ons ruime aanbod aan kwalitatieve buitenkeukens!