Barrel Sauna

Op zoek naar een geschikte sauna voor buiten?

Wilt u een barrel sauna kopen? Heel verstandig van u! Deze producten ogen uiterst sfeervol, bieden u de juiste hoeveelheid ontspanning en weldaad en vormen een zeer luxe toevoeging op uw tuin. Kom langs bij Bubblelicious in Arnhem. Bij ons kunt u precies dat stukje wellness kopen, waar u naar op zoek was. Onze sauna’s bieden u de perfecte plek om optimaal te kunnen genieten. In uw eigen tuin, op uw favoriete temperatuur en zonder ongenode gasten. Meer weten over deze weldaad voor lichaam en geest? Breng vandaag nog een bezoekje aan onze ruime showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is met een barrel sauna.

Dit wilt u weten over sauna’s

Voldoende ontspanning is ontzettend belangrijk. Zeker nu onze levens steeds drukker lijken te worden. We moeten overal optimaal presteren. Zowel op werk, in onze relatie, in ons gezin en tussen onze vrienden. U wilt voorkomen dat u overbelast of gestresst raakt. De oplossing ligt in onze producten. Een sauna biedt u de perfecte gelegenheid voor complete weldaad. Zowel voor uw lichaam als uw geest. De heerlijke warmte in de ruimte biedt u vele voordelen. Zo helpt het u te ontspannen. Daarna zorgt een afwisseling van de hete sauna en een koude douche of verfrissend bad voor een heuse boost voor uw lichaam en geest. Een ander voordeel is dat uw lichaam gezuiverd wordt van afvalstoffen. Tot slot verbetert uw afweersysteem en worden uw stofwisseling en huidvernieuwing gestimuleerd. Bent u al overtuigd?

Koop bij ons een barrel sauna

Graag wijzen wij u op de voordelen van sauna’s die zijn vervaardigd in de vorm van een barrel. Ten eerste gebruiken wij voor het maken van deze houten cabine enkel het beste hout uit Estland. U weet dus zeker een uiterst kwalitatief product te ontvangen. Daarnaast maken wij het product in onze eigen werkplaats. Dit maakt het ons mogelijk u puur maatwerk te kunnen bieden. Laat ons daarom uitvoerig uw wensen weten. Wij vertalen deze dan in precies die barrel waar u uzelf al heerlijk in ziet ontspannen. Een laatste voordeel van de saunavorm, is dat het zowel luxe als gemoedelijk oogt. U voelt zich er snel thuis, terwijl dit niets afdoet aan de charmante en luxe uitstraling. Kom direct bij ons langs of maak een afspraak met onze specialisten via onderstaande contactgegevens.

Welke opties wilt u erbij kopen?

U kunt onze sauna’s precies zo samenstellen zoals u wenst. Hierbij een greep uit onze mogelijkheden:

  • Kruiden aromatherapie
  • Eén of meerdere ramen
  • Ingebouwde luidsprekers
  • Romantische sterrenhemel
  • Combinatie met kortegolf infrarood
  • Ronde ‘hoeken’ of rondgezette wanden
  • Lichttherapie op basis van LED verlichting

Wat zijn uw wensen?

Kom bij ons een barrel sauna kopen

Bent u geïnteresseerd in onze sauna’s? Breng dan direct een bezoekje aan ons in Arnhem. Met vragen mag u bellen naar telefoonnummer 026-4428688 of mailen naar e-mailadres info@bubblelicious.nl. Wij voorzien u graag van de informatie die u nodig heeft. Kortom, bij ons kunt u uw ideale barrel sauna kopen.

barrel sauna